FAQ

Herunder har vi samlet svar de mest almindelige spørgsmål, som du måtte have. Vi håber at det kan hjælpe dig videre i din søgning efter den rigtige revisor.

Du udfylder formularen her og skriver nogle stikord om hvad du har brug for hjælp til. Herefter vil vi hurtigt matche dig med 3 relevante advokater, som vil give dig et tilbud. Du vælger helt selv hvem du vil vælge, eller om du vil afvise dem alle.
Det er 100% gratis og uforpligtende for dig at få vores hjælp til at finde en advokat. Vi er finansieret af et lille fee fra advokaterne for at være med. Dette er med til at sikre deres seriøsitet omkring de tilbud, de afgiver.
Nej, det er helt uforpligtende at bruge AdvokatMatchr. Vi finder 3 gode advokater og vi er overbeviste om, at du vil elske én af dem. Skulle det ikke være tilfældet, er vi stadig gode venner. :-)
Vi samarbejder med kvalitetssikrede og brugerratede advokater. Vi indhenter altid ratings på advokaten, når du har arbejdet med ham i noget tid. Derfor kan vi også i fremtiden sikre, at vores brugere kun kan blive matchet med de bedste advokat.Du kan blive matchet med både lokale og ”almindelige” advokater. Hvis du skriver at du skal bruge en lokal eller at din opgave naturligt kræver det, bliver du naturligvis kun matchet med lokale advokater.
Det tager typisk 2-3 timer før du bliver matchet med en advokat, men op til 24 timer.
Du behøver ikke at have en advokat. Det er dog ofte en god idé, da en advokat kan spare tid, og kender den relevante lovgivning, det sikre at det hele bliver gjort korrekt og til tiden.
Det gør vi, J Media - John, Anders og Line - der har en blandet baggrund inden for regnskabsbranchen og online marketing.Sammen vil vi gøre livet surt for de advokater, der ikke gør sit arbejde godt nok.

Brug for hjælp?

Konktakt os

Vi finder en advokat, du vil elske.

Det vigtigste når du vælger advokat er tillid og personlig kemi. Vi finder den advokat, der passer bedst til dig og din sag - og samtidig er til at betale.

Find mig en advokat