Om Matchr

Matchr er en dansk iværksættervirksomhed, der formidler kontakt til dygtige revisorer, bogholdere og advokater.

Her på AdvokatMatchr.dk, hjælper vi dig med at finde den helt rigtig advokat til dig.

Tidligere har man typisk brugt telefonbogen og blot ringet til den Advokat, der havde den flotteste annonce eller lå tættest på. I dag er det langt nemmere at finde en advokat, som rent faktisk passer personlighedsmæssigt, servicemæssigt og prismæssigt til den situation du og din virksomhed står i netop nu.

Vi kigger på din virksomheds segment og sammenligner med hver enkelt af de advokater, vi samarbejder med – og baseret på tidligere kunders ratings, bogholderenes spidskompetence, priser osv. giver vi dig 3 forslag på bogholdere, som er velegnet til dig. Hvem af de tre du vælger bestemmer du selv – du kan selvfølgelig også lade være med at vælge én. Det vil dog gøre os kede af det, fordi så ikke har gjort vores arbejde godt nok.

Du giver os nogle informationer om din virksomhed, som kun vil blive delt med vores sagsbehandlere og de enkelte advokater.

Herefter vil vi matche dig med 3 dygtige advokater, der er relevante for din virksomhed. Vi gør meget ud af at sikre, at match du får er fra kvalitetssikrede advokater, som personlighedsmæssigt passer perfekt til den situation, som din virksomhed er i netop nu.

Til sidst vil vi følge op på din tilfredshed, så vi i fremtiden bliver endnu bedre til at matche danske virksomheder med den helt rigtige advokat.

Holdet bag

John J.
Founder
Anders H.
Marketingansvarlig
Line J.
Kundeservice

Ledige stillinger

Er du et match for os? Vi søger tit nye medarbejdere, se herunder

Job

Vi finder en advokat, du vil elske.

Det vigtigste når du vælger advokat er tillid og personlig kemi. Vi finder den advokat, der passer bedst til dig og din sag - og samtidig er til at betale.

Find mig en advokat